top of page
ADI-Studio-Logo.png

Основано од 1996 година, Ади Студио продолжува да ги усовршува вашите приватни и деловни простории. 

Нашите дизајни на кујни,  приватни и канцелариски простории, хотели и мебел се секогаш изработени од најквалитетни материјали и вешти мајсторски раце. Ви претставуваме дел од нашата долгогодишна работа.  

Shop

Совршен дизајн и професионална услуга!

Уредувањето на домот не мора да претставува проблем. Препуштете го вашиот простор на нашиот тим и дозволете ни да го прилагодиме на вашите потреби и желби.

НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

Ади Студио изработува високо квалитетни производи од издржливи и обновливи материјали. Погледнете ја нашата понуда на собни врати и мебел со врвен дизајн. Се што ќе нарачате ќе биде навремено доставено на вашата адреса.

Продавница
bottom of page