top of page
5.jpg

Хотели

Современ дизајн и врвен квалитет

Дел од нашата работа се состои во уредување на угостителски простори како ресторани и хотели. Доколку ви е потребен софистициран изглед на вашиот угостителски објект погледнете дел од нашите проекти и контактирајте не. 

2.jpg
IMG_8159.jpg

Хотел Глориус

Квадратура: 60 м2

Локација: Велес

Компактен простор со модерен изглед. Во спалната соба доминира фурнир-даб, материјал од кој се комплетно изработени креветот, наткасните, плакарот и облогата на гредата. Во дневниот престој и кујната преовладува комбинација на оплеменета иверица и боен медијапан.

bottom of page