top of page
IMG_8159.jpg

Станови

Современ дизајн и врвен квалитет

Секој дом треба да го рефлектира вкусот и карактерот на својот домаќин. Затоа нашиот тим секогаш ви нуди решенија кои ќе ве натераат да посакате никогаш да не го напуштите.

IMG_8164.jpg
IMG_8159.jpg

Стан 3

Квадратура: 240 м2

Локација: Карпош 2 

Современ дизајн и парчиња мебел со префинет изглед. Во станот доминира фурнир-орев кој се јавува кај кујната, во дел од мебелот и пред се ѕидните облоги и боениот медијапан во различни мат нијанси.

 

Проект: Д.И.А. Ирена Даниловска

IMG_8159.jpg

Стан 2

Квадратура: 60 м2

Локација: Карпош 2 

Компактен простор со модерен изглед. Во спалната соба доминира фурнир-даб, материјал од кој се комплетно изработени креветот, наткасните, плакарот и облогата на гредата. Во дневниот престој и кујната преовладува комбинација на оплеменета иверица и боен медијапан.

1.jpg

Стан 1

Квадратура: 60 м2

Локација: Карпош 2 

Компактен простор со модерен изглед. Во спалната соба доминира фурнир-даб, материјал од кој се комплетно изработени креветот, наткасните, плакарот и облогата на гредата. Во дневниот престој и кујната преовладува комбинација на оплеменета иверица и боен медијапан.

bottom of page