top of page
Кујна

Дел од нашата експертиза

Кујни

Наша специјалност е КУЈНАТА! Иновативна и незаборавно уникатна, специјална и пред своето време во својата функционалност и деталност. Голема и кога е мала, максимално практична и во минимален простор, едноставна и елегантна!

2.jpg
Станови
86462229_134415424730171_312784443048932

Станови и куќи

Секој дом треба да го рефлектира вкусот и карактерот на својот домаќин. Затоа нашиот тим секогаш ви нуди решенија кои ќе ве натераат да посакате никогаш да не го напуштите. Погледнете дел од нашата работа и дозволете ни да се погрижиме и вашиот дом да биде скроен по ваша мерка.

5
11
31
28
10
4
1
24
7
4
Хотели

Хотели

Дел од нашата работа се состои во уредување на угостителски простори како ресторани и хотели. Доколку ви е потребен софистициран изглед на вашиот угостителски објект погледнете дел од нашите проекти и контактирајте не. Ние со задоволство ќе ви помогнеме да создатете прекрасен изглед и топлина во која секој ќе посака да престојува.

1.jpg
Канцелариски мебел
DEK09574.jpg

Канцелариски мебел

За професионалност потребен е беспрекорен изглед на вашиот деловен простор. АДИ студио изработува добро дизајниран, функционален и квалитетен мебел кој ќе го претстави вашиот бизнис во најдобро светло.

DEK09621
DEK09616
DEK09610
DEK09598
DEK09603
DEK09580
DEK09574
DEK09567
DEK09551
DEK09527
Собни врати

Собни врати

Вратите се основниот дел на секој простор. Тие треба да бидат квалитетни и безвременски. Ние создаваме собни врати со современ дизајн и потврда за користење на висококвалитетни материјали и механизми. Отворете ја вашата врата на нашиот тим, а тој ќе се погрижи таа да изгледа и функционира совршено. 

3.jpg
8
bottom of page