top of page
IMG_7866.jpg

Кујни

Современ дизајн и врвен квалитет

Наша специјалност е КУЈНАТА! Иновативна и незаборавно уникатна, специјална и пред своето време во својата функционалност и деталност. Голема и кога е мала, максимално практична и во минимален простор, едноставна и елегантна!

IMG_7834 (1).jpg
IMG_7869 (1).jpg

Кујна 4

Локација: Скопје, Карпош 2 

Кујна изработена од фурнир – орев и боен медијапан во мат варијанта и работна плоча ФЕНИКС.

Оков: БЛУМ со меко налегнување. 

Систем за висечки елементи: БЛУМ Авентос ХК. 

Фиоки: Тандембокс Антаро. 

Механизам за врати: ХАВА Концепта 25.

IMG_7869 (1).jpg

Кујна 3

Локација: Скопје, Карпош 2 

Минималистички и елегантен дизајн на кујна од боен медијапан и фурнир- орев.

 

Оков: Шарки-Блум со меко налегнување.

Систем за висечки елементи: БЛУМ Авентос ХК.

Фиоки: Тандембокс Антаро.

IMG_7869 (1).jpg

Кујна 3

Локација: Скопје, Карпош 2 

Минималистички и елегантен дизајн на кујна од боен медијапан и фурнир- орев.

 

Оков: Шарки-Блум со меко налегнување.

Систем за висечки елементи: БЛУМ Авентос ХК.

Фиоки: Тандембокс Антаро.

IMG_7869 (1).jpg

Кујна 2

Локација: Скопје, Карпош 2 

Долните елементи на кујната се изработени од иверка, а висечките отклопни елементи од боен медијапан.

 

Работната плоча и ѕидната облога: ФЕНИКС.

 Оков: Шарки-Блум со меко налегнување.

Систем за висечки елементи: БЛУМ Авентос ХК.

Фиоки: Тандембокс Антаро.