top of page
DEK09567.jpg

Канцелариски мебел

Современ дизајн и врвен квалитет

За професионалност потребен е беспрекорен изглед на вашиот деловен простор. АДИ студио изработува добро дизајниран, функционален и квалитетен мебел кој ќе го претстави вашиот бизнис во најдобро светло.

DEK09574.jpg
IMG_8159.jpg

Пододекор

Канцелариски мебел

Локација: Велес

Компактен простор со модерен изглед. Во спалната соба доминира фурнир-даб, материјал од кој се комплетно изработени креветот, наткасните, плакарот и облогата на гредата. Во дневниот престој и кујната преовладува комбинација на оплеменета иверица и боен медијапан.

IMG_8159.jpg

Лутекс
Канцелариски мебел и гардероби

Локација: Велес

Компактен простор со модерен изглед. Во спалната соба доминира фурнир-даб, материјал од кој се комплетно изработени креветот, наткасните, плакарот и облогата на гредата. Во дневниот престој и кујната преовладува комбинација на оплеменета иверица и боен медијапан.

bottom of page